Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Przygotowujemy jabłka- najpierw je myjemy, następnie wykrawany z nich gniazda nasienne. Uważajmy jednak, żeby nie uszkodzić spodu jabłka- spód musi zostać. Na spód wsypujemy cynamon i okładamy kawałeczek chleba.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wspaniale wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    uwielbiam jabłka pieczone
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    czy do zapiekania polecasz jakiś konkretny gatunek jabłek ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przyznam szczerze, ze gdy mam ochotę na pieczone jabłka, to biorę te, które mam akurat pod ręką. Najlepiej jednak smakuje mi reneta szara.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł na deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie jabłka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !