Sposób przygotowania

Należy wszystkie składniki zmiksować,dodać rozpuszczoną Kasie przykryć i wstawić do lodówki na minimum 1/2 godz. Usmażyć naleśniki Kapustę kiszona umyć i ugotować do miękkości. Mięso podsmażyć na patelni. Pieczarki usmażyć z cebulka. Wszystko wymieszać i przyprawić do smaku. Na każdym naleśniku kłaść farsz warzywno-mięsny i składać w kopertę lub w rulon. Maczać w jajku i obtoczyć w bułce tartej. Krokiety smażyć na oliwie na zloty kolor.Na chwilę włożyć do gorącego piekarnika i zapiec będą bardziej chrupiące :)farsz nie jest suchy jest idealny rozpływa się w ustach :)Temperatura piekarnika : 170-180 st. C
Czas pieczenia: 5-10 min

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !