Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i pokroić w ćwiartki, gotować 30 minut w osolonej wodzie. Marchewkę pokroić w plasterki i też obgotować w osolonej wodzie. Na patelni przysmażyć mięso z przyprawami, potem dodać fasolę z puszki bez zalewy, pomidory z puszki posiekane na mniejsze kawałki i zalęwę, na koniec ugotowaną marchewkę i ziemniaki, dokoładnie wymieszać . Poddusić jeszcze chwilę i przełożyć wszystko do naczynia zarodopornego. Posypać serem.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec jakies 30 minut do zapieczenia się sera. Najpierw pod przykryciem potem bez.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !