Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jagody w syropie

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jagody 1 kg
cukier 12 łyżek
cukier wanilinowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jagody w syropie

Jagody delikatnie opłukać wodą. Układać do pełna w słoiku. Zasypać cukrem kryształem i wanilinowym, zakręcić słoik i pasteryzować ok. 50 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

beata28 06.07.2012 22:56
mmm uwielbiam jagody robię je bardzo podobnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak