Sposób przygotowania

Ziemniaki gotować w mundurkach ok. 15 min. w osolonym wrzątku. Odcedzić, ostudzić, obrać z łupin. grzyby obrać, pokroić w kosteczkę, podsmażyć na maśle z posiekaną cebulą. Doprawić do smaku. Ziemniaki przekroić na połówki i wydrążyć część miąższu. Nałożyć farsz grzybowy, lekko ugnieść. Posypać strużynami sera startego na drobnych oczkach. Zapiekać ok. 15-20 min w temp. 170st.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    po prostu faszerowane ziemniaki - smaczne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    sliczne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    sliczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nigdy nie nadziewałam ziemniaków, fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny pomysł
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    mi będą smakowały :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !