Sposób przygotowania

Do miski wbijamy jajka i roztrzepujemy. Następnie dajemy pozostałe składniki i dokładnie mieszamy, aby nie było grudek. Ciasto powinno być rzadkie. Na patelni rozgrzewamy troszkę oleju i chochelką wlewamy przygotowane ciasto tak, aby było na całej patelni. Pieczemy z jednej i z drugiej strony. W razie potrzeby dolewamy oleju i tak pieczemy kolejne naleśniki aż do wyczerpania ciasta. Przygotowane naleśniki można zjeść same lub przełożyć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam takie naleśniki z dżemem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsze!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo lubimy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne naleśniczki
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo lubimy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !