Przepis i sposób przygotowania na: Tatar wczesnoletni
Dodać posiekane drobno ogóreczki małosolne, szczypiorek razem z cebulką i wyciśnięty czosnek.
Wymieszać dokładnie i schłodzić przed podaniem.
górki małosolne | 1/3 szkl. |
żółtko jajek | 3-4 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
olej słonecznikowy | 3-4 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
czosnek młody | 1 ząbek |
wołowina | 500 (z ligawy) |
cebula | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: