Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI OBIERAMY , MYJEMY PODBIERZĄCĄ WODĄ I KROIMY W PASKI O SZEROKOŚCI 1 CM. OSUSZAMY NA ŚCIERCE. W RONDELKU ROZGRZEWAMY OLEJ I WRZUCAMY OSUSZONE FRYTKI. SMAŻYMY NA ZŁOTY KOLOR. NA PATELNI ROZGRZEWAMY SMALEC WBIJAMY JAJKO I SMAŻYMY Z OBU STRON - TAK JAK LUBIMY. GOTOWE FRYTKI WYSYPUJEMY NA TALERZ I WYKŁADAMY JAJKO. FRYTKI SOLIMY LUB POLEWAMY KETCHUPEM. PYSZNY SZYBKI OBIAD.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    tak nie jadlem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !