Sposób przygotowania

Fileta myjemy i obsuszamy. Przygotowane mięso rozbijamy. Rozbite mięso oprószamy z dwóch stron przyprawą do kurczaka oraz czosnkiem. Odstawiamy na 10-15 min. W tym czasie rozbijamy jajko i oddzielamy białko od żółtka. Białko delikatnie ubijamy. Fileta moczymy z dwóch stron w białku a następnie w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy przygotowanego fileta z obu stron.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetne, wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super delikatny
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    zaskakujący
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Myślę, że będzie chrupiący
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny filet
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne miesko
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczny kotlet

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !