Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy na plastry i posypujemy z obu stron papryką, pieprzem i przyprawą do ziemniaków. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na oleju, gdy się jeszcze nie zarumieni układamy ponacinaną w kratkę kiełbasę. Smażymy aż cebula będzie miała złoty kolor. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pychotka obiadek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    zjadlabym
  • 0
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    ale pomysłowe pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    odkąd pamiętam zawsze lubiłam taką kiełbaskę z ziemniaczkami!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne takie zapiekane ziemniaczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    też taka robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !