Sposób przygotowania

Łopatkę tniemy w pasy .Każdy pasek rozbijamy lekko tłuczkiem . Posypujemy sola i papryką słodka .Smażymy na patelni na złoty kolor .m dodajemy pokrojoną cebulę .Podlewamy bulionem wieprzowym .Dusimy pod przykryciem do miękkości mięsa .Dodajemy wyciśnięty czosnek doprawiamy solą pieprzem . Zaciągamy lekko mąką .Podajemy do ziemniaków lub ryżu

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie::)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    Pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !