Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek. Obtoczyć w mące, jajku roztrzepanym z przyprawami, a następnie w bułce tartej. Pozostawić do przeschnięcia panierki i jeszcze raz zanurzyć w jajku i bułce tartej - smażyć w głębokim oleju na rumiano.
Podawać z ostrymi sosami i pieczywem oraz surówkami.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="purple"> <font size="2"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="purple"> </font size="3">
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !