Sposób przygotowania

Na oliwie podsmażyć czosnek i cebulę. Dodać szpinak i dusić do czasu, aż odparuje nadmiar wody. Doprawić solą i pieprzem. Uduszony szpinak zestawić z ognia, wymieszać z serem feta. Nadziewać makaron cannelloni i układać w naczyniu żaroodpornym polanym na dnie śmietaną wymieszaną z odrobiną mąki. Przygotować sos: pomidory z puszki wymieszać z odrobiną soli i pieprzu. Dokładnie zalać sosem makaron. Na wierzchu układać plastry sera. Zapiekać 30 minut w piekarniku nagrzanym do temp. 180 stopni C.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Cannelloni ostatnio robiłam i troszkę mi się rozpapkało hehe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !