Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

róża z masła

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1 kostka
papryka do dokoracji
natka pietruszki do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: róża z masła

Masło wyciągnąć na kilka godzin z lodówki aby zmiękło, następnie uformować wałek (coś na kształt osełki). Włożyć do lodówki na około godziną by było twarde. Wyciągnąć z lodówki i postawić pionowo na talerzyku. Łyżeczkę od herbaty moczyć w gorącej wodzie i od dołu formować listki jeden przy drugim mając łyżeczkę skierowaną ku dołowi. Ozdobić kawałkami papryki i natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.07.2013 00:18
Pięknie wygląda.
ziutula
ziutula 01.06.2012 23:57
a tu jakie czary mary wyszły śliczne..
Norgiusz 20.05.2012 07:17
swietny pomysl
Angelika10 10.05.2012 21:10
super
Cukiereczek13 24.04.2012 09:20
super :)
Anio?eczek 23.04.2012 07:19
świetny pomysł i dekoracja :)
Izabela28 04.04.2012 13:27
podoba mi się takie ozdobne masełko:)
Renia1 26.03.2012 16:41
swietna
Fiffi 08.03.2012 23:32
jaka fajna ozdoba stołu
caralajna 03.03.2012 08:16
ładna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak