Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z rodzynkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 gram
cebula biała 1 mała
marchew 1 mała
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z rodzynkami

Kapustę odsączyć, pokroić drobno, dodać marchewkę startą na tarce i cebulę drobno pokrojoną. Rodzynki umyć i dodać do surówki, wymieszać wszystko razem, dodać cukier do smaku i olej i wymieszać. Doskonały dodatek do II dań.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 19.06.2012 08:46
pycha
gosia1988 06.04.2012 21:13
smakuje doskonale
Kas2 05.04.2012 00:11
moja ulubiona surówka - choć z rodzynkami jeszcze nie próbowałam
banditka 01.03.2012 08:26
przypomina mi wigilijną kapustkę :)
przejs 29.02.2012 22:28
ooo - akurat mam i kapustę i rodzynki! wypróbuję :D dzięki za inspirację :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak