Sposób przygotowania

Do Beherovki wrzucić listki melisy/mięty oraz plasterki limetki. Odstawić do lodówki na 2-3 godziny. Dolać soku jabłkowo-miętowego do smaku. Ew. dopełnić wodą gazowaną.
Używać schłodzonych składników, bądź wodę zastąpić kosteczkamai lodu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Fajne!
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="purple"> <font size="2"><b> *** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) **** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="purple"> </font size="3">
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    super! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    za becherowką nie przepadam, ale w takim połączeniu może okazać się dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Wow

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !