Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kapustę poszatkować w cienkie piórka, głąba odrzucić. Ogórki umyć, pokrajać w plasterki. Cebulę obrać pokroić w piórka. Paprykę umyć, osączyć, wydrążyć gniazda nasienne, pokroić w paseczki. Marchewkę obrać, opłukać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Połączyć wszystkie składniki, wymieszać, odstawić na 4 godziny.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię sałatki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !