Sposób przygotowania

kotlety schabowe tłuczemy.
Na jednej stronie układamy plasterek żółtego sera (nie powinien być większy od samego kotleta).
Obtaczamy podwójnie w jajku (przyprawionym solą i pieprzem) oraz bułce tartej.

tak przygotowany kotlet smażymy na oleju, zaczynając od strony bez sera! : )

zachęcam do wypróbowania : )

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    swietne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    Nie powiem smakowicie wyglada ten kotlecik:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    emylka86

    i smakuje równie smakowicie : )
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !