Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe mieszamy mikserem i dodajemy jajko.i smażymy naleśniki na rozgrzanej wcześniej patelni. Odkładamy ja na talerz i smarujemy serkiem śmietankowym. Posypujemy drobno posiekanym koperkiem i układamy plastry wędzonego łososia. Całość delikatnie smarujemy cieniutką warstwą musztardy delikatesowej. Zawijamy i kroimy na około 3 cm kawałki. Każdy kawałek dekorujemy dodatkowo koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wyglądają świetnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Pani Jolanto, Pani zawijaski są niesamowicie apetyczne! Z pewnością wykorzystam ten przepis. Cieszę się, że została Pani przyznana nagroda. Jestem zachwycona zdjęciami, czy mogłaby mi Pani powiedzieć, jakim aparatem były robione? Są naprawdę fantastyczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    Pani Fautyno - ojej, aż nie wiem co powiedzieć. Zdjęcia robię na tarasie w naturalnym świetle lustrzanką Nikon D 60. Muszę zacząć odkładać na oświetlenie :))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    miało być Faustyno - przepraszam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !