Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone mięska

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 0,5 kg
boczek 0,5 kg
kiełbasa drobiowa 1 laska
kminek Prymat do smaku
Majeranek suszony Prymat do smaku
kolendra Prymat do smaku
papryka czerwona 1 szt
rzodkiewka 1 szt
sałata
karkówka 0,5 bez kości
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone mięska

Schab, karkówkę i boczek natrzeć papryką, kminkiem, solą ziołową, majerankiem, kolendrą, pieprzem ziołowym, czosnkiem granulowanym, odstawić na noc zawinąć w folię aluminiową. Po tym czasie piec w rękawie do pieczenia 1,5 h w temp 160 C . Po ostudzeniu pokroić na plasterki , można ułożyć na półmisku udekorować rzodkiewką i papryką , lub podawać jako pieczeń z sosem pieczeniowym pozostałym po pieczeniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 21.02.2013 18:09
coś dla mojego narzeczonego:)
MAR3STA 22.01.2013 19:19
pyszne mięsko
cooleczka 04.12.2012 18:20
smaczne
mirosława4 13.11.2012 21:25
takie domowe są najlepsze
romanrafal
romanrafal 21.10.2012 09:51
pyszne
Maniek2 18.10.2012 19:34
super
AURELKA 01.08.2012 22:15
nie ma jak domowe mięsko
teresa18 23.06.2012 13:16
pyszny półmisek
kate.500 13.06.2012 11:21
pycha
Ewelina38 26.05.2012 22:09
smaczne mięsko
Wojt@s
Wojt@s 03.04.2012 09:03
extra
leonkot 24.03.2012 17:30
domowe mięsko -super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak