Sposób przygotowania

Schab, karkówkę i boczek natrzeć papryką, kminkiem, solą ziołową, majerankiem, kolendrą, pieprzem ziołowym, czosnkiem granulowanym, odstawić na noc zawinąć w folię aluminiową. Po tym czasie piec w rękawie do pieczenia 1,5 h w temp 160 C . Po ostudzeniu pokroić na plasterki , można ułożyć na półmisku udekorować rzodkiewką i papryką , lub podawać jako pieczeń z sosem pieczeniowym pozostałym po pieczeniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    domowe mięsko -super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszny półmisek
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    nie ma jak domowe mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    takie domowe są najlepsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne mięsko
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    coś dla mojego narzeczonego:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !