Sposób przygotowania

Filet kroimy na porcje i rozbijamy tłuczkiem. Przyprawiamy i odstawiamy na 5-10 minut. Kotlety panierujemy kolejno w mące, jajku i na końcu w słoneczniku wymieszanym z siemieniem lnianym. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu do momentu zarumienienia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    pysznie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pięknie wyglądają
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    można by się przyczepić że nie ma proporcji, ale czasem ciężko to określić, a pomysł i wykonanie bardzo mnie urzekł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata B

    masz racje @caralajna ale jest to stary przepis i wtedy jeszcze nie pisałam wszystkiego dokładnie a już nie pamiętam proporcji :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !