Sposób przygotowania

Żółtka zmiksować z 50g cukru, kakao i margaryną. Dodać miód, resztę cukru i piwo. Do utartej masy dodawać łyżkami mąkę wymieszaną z przyprawą do piernika i sodą. Domieszać bakalie.
Na koniec ciasto wymieszać ze sztywną pianą z białek.
Piec 1 godzinę, w foremkach wysmarowanych tłuszczem i posypanych bułką tartą, w temp. 180'C

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Wspaniały zarówno przepis, jak i zdjęcie.
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="green"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="green">
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    smaczne
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Polecam, bo jest bardzo smaczny i niezwykle aromatyczny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !