Sposób przygotowania

Golonki umyć, usunąć ewentualne resztki sierści.
Włożyć je do garnka, zalać zimną wodą, dodać przyprawy.
Gotować około 1 godzinę.
Następnie wlać piwo i gotować prawie do miękkości na maleńkim gazie.
Po ugotowaniu golonek wyjąć je z garnka na blaszkę do pieczenia.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 30 minut.
Podawać z dowolnymi dodatkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    PYCHA LUBIĘ TAKA
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    fajnie się nazywa i wygląda smacznie
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    danie mojego męża

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !