Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Piers z kurczaka grillujemy obtoczona w przyprawie gyros, lub juz ugrillowana obtaczamy w tej przyprawie i tuz przed podaniem podgrzewamy,
Wrapsy smarujemy ketchupem.


Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jak ja dawno nie jadłam takiego smacznego, domowego kebaba.. :( super przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    ciekawa nazwa :) wnętrze bardzo smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje za mile komentarze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    ja kebab robie w bulce tureckiej, twoj pomysl tez ciekawy!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !