Sposób przygotowania

Jajka,sól i cukier (od cukru są bardziej rumiane) mieszamy z częścią wody i mleka, dodajemy mąkę i mieszamy mikserem dodając mleko i wodę (stopniowo, aby ciasto nie było za rzadkie). Białka można dodać osobno wcześniej ubijając je na pianę. Naleśniki smażymy z obu stron na oleju , lekko natłuszczając nim patelnię. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo fajne bo puszyste
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    Uwielbiam naleśniki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie robię
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też takie ciacho robię
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też takie ciacho robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    o! nie wiedziałam że się dodaje wody gazowanej żeby ciasto było puszyste! świetny pomysł, dziękuję! wielki plus!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    tez tak robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    uwielbiam naleśnik;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !