Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa po chińsku - ze szczypiorkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1/2 kg
sos sojowy ciemny kilka łyżek
cebula 1 duża
szczypiorek 1 pęczek
olej do smażenia -

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa po chińsku - ze szczypiorkiem

Wątróbki oczyścić, umyć i osuszyć, włożyć do miseczki, dodać sos sojowy i pokrojoną cebulę - wymieszać, nakryć i wstawić do lodówki na kilka godzin lub na noc.
Wątróbki smażyć bez cebuli, na koniec smażenia wsypać pokrojony szczypiorek.
Podawać z ryżem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JaPaqc 28.04.2012 00:09
wyborne
Habibi 11.03.2012 12:01
*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tu coś dla siebie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak