Sposób przygotowania

Ryby wymyć, osuszyć ręcznikiem papierowym - posolić i popieprzyć dokładnie wnętrze i skórkę. Włożyć do środka po 2-3 plasterki cytryny (wraz ze skórką) oraz 2-3 gałązki selera naciowego. Wierzch skropić olejem i obłożyć plasterkami cytryny.
Pstrągi włożyć do foliowego ''rękawa'' do pieczenia i ułożyć na szerokiej blaszce - zrobić kilka dziurek w folii. Piec ok. 25-30 minut w temp. 190-200'C

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="teal"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="teal">

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !