Sposób przygotowania

Musztardę przełożyć do miski, dolać piwo i olej, dodać wyciśnięty czosnek i przyprawy.
Do gotowej marynaty włożyć mięso i wstawić całość do lodówki na 12-48 godzin, w zależności od gatunku mięsa.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na rozmaite potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    super przepisy ma Pani
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    super przepisy ma Pani
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    fajny pomysł!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !