Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata musztardowa z piwem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Musztarda sarepska Prymat 1 słoiczek
piwo jasne 1-1,5 szkl.
czosnek 2-3 ząbki
olej 5 łyżek
Pieprz ziołowy mielony Prymat 1 łyżeczka
cebula 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata musztardowa z piwem

Musztardę przełożyć do miski, dolać piwo i olej, dodać wyciśnięty czosnek i przyprawy.
Do gotowej marynaty włożyć mięso i wstawić całość do lodówki na 12-48 godzin, w zależności od gatunku mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 01.06.2012 09:27
super
Anio?eczek 30.05.2012 18:49
fajny pomysł!
Sylwia31 22.03.2012 21:38
ciekawe
Sylwia31 22.03.2012 21:38
ciekawe
Sylwia31 22.03.2012 21:38
ciekawe
Sylwia31 22.03.2012 21:38
super przepisy ma Pani
Sylwia31 22.03.2012 21:38
super przepisy ma Pani
Habibi 12.03.2012 17:56
*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na rozmaite potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak