Sposób przygotowania

Jajka ugotować we wrzącej i osolonej wodzie na twardo. Ostudzić, obrać ze skorupek. Przekroić jajka wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka. Żółtka zmiksować z majonezem, dodać sól i pieprz. Pieczarki umyć, osuszyć, dość drobno posiekać, udusić na tłuszczu, ostudzić. Pieczarki wymieszać ze zmiksowanymi składnikami. Masę pieczarkową nakładać na całej powierzchni jajek. Udekorować jajka według uznania

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo ładnie się prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    apetycznie wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Takie jajka mogą być dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !