Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente. Boczek kroimi na cienkie plasterki, nastepnie zarumieniamy go na patelni na niewielkiej ilosci podgrzanej oliwy. Dodajemy śmietanę 100ml, rozdrobniony czosnek i dusimy przez kilka minut. Pozostale 100ml śmietany mieszamy z zoltkami i serem. Mieszanke taka wylewamy na patelnie do boczku. Tak przygotowany sos komponujemy z makaronem i oliwkami. Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    extra
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !