Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet z wątróbką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 400 g
wątrtóbki drobiowe 15 dkg
jajko 1 szt
majeranek 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z wątróbką

Wątróbki dusimy na oleju i rozgniatamy. Dodajemy do mielonego mięsa, wbijamy jajko, doprawiamy. Zapiekamy w piekarniku około pół godziny w 180 C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 17.02.2014 18:03
swojski pasztet lubię, i zawsze lubię dodać trochę wątróbek
Wojt@s
Wojt@s 23.03.2012 13:58
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak