Sposób przygotowania

Galaretki przygotować jak podano na opakowaniu. Każdą w szklance wody. Odstawić do zimna do lekkiego stężenia. Następnie rozdzielić mleko na 4 równe porcje (każda po 110 ml). Następnie zacząć ubijać jedną część i wlać do niego galaretkę jednego koloru. Ubijać. Tortownicę podzielić na 4 równe części. Wlać do jednej części jedną galaretkę, tak samo postępować z kolejnymi częściami. Po tym jak skończymy odczepić podziałki i odstawić do zimnego miejsca na ok. 2-3 godziny. Po tym czasie spożywać :D

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    SUPER WYGLĄDA I NA PEWNO SUPER SMAKUJE
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    smakuje fantastycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Same plusy - szybko się przygotowuje, pięknie wygląda i pysznie smakuje:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    jaka kolorowa
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wiosenna
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    piękna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    kolorowa super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jaka fajna pianka, kusi do zjedzenia...
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !