Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kosteczkę, kiełbasę i szynkę w paseczki, razem podsmażyć.
Szparagi obgotować i pokroić na mniejsze cząstki. Podsmażyć chwilę z wędlinami. Dodać śmietanę, doprawić do smaku solą, pieprzem i kucharkiem. Zredukować śmietanę.
Makaron ugotować al dente
Makaron przemieszać z całością.

Podawać z parmezanem

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    O prosze jakie pyszne danko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    nie jadłam jeszcze czegos takiego
  • 2
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    DO carbonary troszkę daleko, ale z pewnością pyszne danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wszystko idealnie ! Kocham szparagi, a Ty je tak dobrze dobrałaś do reszty w tym daniu!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !