Sposób przygotowania

Parówkę ponacinać z jednej strony i położyć na rozgrzanym oleju. Kiedy parówka zarumieni się z jednej strony odwrócić ją i dodać cebulę pokrojoną w krążki. Kiedy cebulka się zarumieni, zdjąć wszystko z patelni i położyć na talerz. Można podawać z ketchupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Niunia1

    uwielbiam to danie na kolacyjkę!!!:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    czasem robię na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    takiej parówki nie jadłam jeszcze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !