Sposób przygotowania

z pieczywa okrawamy skórki, połowe ogórka ścieramy na tarce , a reszte kroimy w plasterki.startego ogórka mieszamy z majonezem.kromke pieczywa smarujemy masłem i majonezem z ogórkiem., kładziemy plastrerek parówki, ogórkek pokrojony, sos i kromkę. posmarowana sosemz obu stron, kładzienmy na niej ser i sałatę i przykrywamy ostatnia kromka chleba posmarowana masłem i sosem.kanapke docisnąc i spiąć wykałaczką. przekroić na ukosne trójkąty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !