Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Bułkę moczymy w mleku, odciskamy. Jedną cebulę posiekać i przesmażyć na oleju. Do miski dajemy mięso, kajzerkę, cebule, jajko, łyżkę musztardę, posiekaną część natki. Dosypujemy sól i pieprz, gałkę i dobrze mieszamy. Wilgotnymi rękami formujemy małe kuleczki które odstawiamy na 15minut do lodówki.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    Wielo narodowościowa potrawa, szwedzkie klopsiki z rosyjską musztardą podawane z włoskimi gnocci
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre smaki w klopsikach..
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    świetne zdjęcia:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj smakowite , kto wie może tak właśnie wykorzystam mielone które mam :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wyglądają bardzo smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    bardzo fajny pomysł, jeszcze takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pewnie były smaczne.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !