Sposób przygotowania

Białka oddzielić od żółtek.
Żółtka razem z cukrem, śmietanką i pokrojonymi bananami zmiksować na gładką masę.
Białka ubić na sztywną pianę, dosypać mąkę ziemniaczaną. Ubite białka delikatnie połączyć z masą bananową.
Masę nałożyć do formy do tarty lub foremek do tartaletek, piec w temp. 180 st ok. 30 minut aby masa się ścięła i przyrumieniła z wierzchu.

Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    muszę zrobić taki deserek:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wow, na pewno by mi smakowała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !