Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śledziowo- serowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledź 25 dag
śmietana 3,5 łyżki
ser biały 30 dag
cebula
papryka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śledziowo- serowa

Śledzia po wymoczeniu, oczyścić, oddzielić filety i usunąć z nich ości. Cebulę drobno posiekać. Ser, śledzia i cebulę przepuszczamy przez maszynkę. Do masy dodać śmietanę i paprykę. Starannie wyrobić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 16.02.2014 07:55
bardzo dobra
Katarzyna/kate1980 24.01.2013 21:44
pomysłowa
Margo1 23.08.2012 21:50
chyba takiej nie jadłam
Margo1 23.08.2012 21:50
chyba takiej nie jadłam
babcia
babcia 18.07.2012 08:02
fajna
babcia
babcia 18.07.2012 08:02
fajna
Kikiriki 03.05.2012 08:08
super
Elżbieta15 17.04.2012 23:29
nie znałam takiej
eduszo
eduszo 02.04.2012 08:12
Też taką robie.
Magdalena1110 08.03.2012 18:30
musi być dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak