Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Pokroić cebulę w plastry, zalać ją w garnku olejem i wodą, dodać przyprawy i gotować do czasu aż cebula zmięknie. Gdy cebula będzie miękka dodać do zalewy 1 szklankę octu i wymieszać. Do garnka wrzucić pokrojone w kawałki (ok. 2 cm) surowe, wyczyszczone śledzie i gotować w zalewie 7 minut. Tak przygotowane danie odstawić w chłodne miejsce na 2 dni. Po tym czasie, gdy mniejsze ości ryby zmiękną i cała ryba przejdzie smakiem zalewy, śledziki można jeść. Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajna potrawa ale jak dla mnie nie na śniadanie :-) trochę za tłusta
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    moje ulubione
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Margo1

    wyglądają znakomicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubie takie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam takie śledziki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię śledziki w oleju
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo takie lubię!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !