Sposób przygotowania

Filety rozbić tłuczkiem do kotletów (najlepiej przez folię), przyprawić Kucharkiem, pieprzem i ziołami. Jajo roztrzepać. Płatki wsypać do foliowej torebki i pokruszyć wałkiem lub tłuczkiem. Filety panierować w jaju a następnie w pokruszonych płatkach. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z żurawiną

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    na pewno pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    to jest naprawdę pyszne! często sama takie robię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    tez je czasami robie, zniakaja w mgnieniu oka, twoje wygladaja pysznie z tymi zurawinami
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    genialne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    palce lizać :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    uwielbiam takiego kurczaka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    lubie chrupiaca panierke :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    zrobilem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !