Sposób przygotowania

Kromki pieczywa tostowego (lub chałki) zrumienić w tosterze. Na każdej ułożyć 2 łyżki gęstego jogurtu, plaster wędzonego łososia norweskiego i łyżkę kawioru. Udekorować gałązką świeżego koperku i cząstką limonki.

Uwaga! Jogurt można zastąpić śmietaną, ale należy pamiętać, aby nie była zbyt tłusta.

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ten kawior i łosoś to chyba zbyt wyrafinowane danie jak na moje polskie podniebienie.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wykwintne aż za bardzo :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Kawior na jogurcie - pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pomysłowy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !