Sposób przygotowania

Pestki słonecznika muszą być wyłuskane. Przebieramy je, by czasem nie trafił nam się kawałek skorupki słonecznika. Następnie wrzucamy na suchą, rozgrzaną patelnię i prażymy, gdy leciutko zacznie nam się przyrumieniać dodajemy miód, ściągamy z ognia i mieszamy na patelni. Przekładamy do małych miseczek. Pyszne, polecam, szybki sposób na deser, dla dzieci i dorosłych.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    trzeba spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę kiedyś zrobić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !