Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso umyć, osuszyć, pokroić na kotlety. Każdy kotlet rozbić, oprószyć solą i pieprzem, a następnie przesmarować musztarda Prymat rosyjską.Ogórki i słoninkę pokroić w słupki, cebulę na ćwiartki.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    kiedyś robiłam podobne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszne zrazy z wołowiny
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne zrazy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !