Sposób przygotowania

Robienie polewy: Mieszamy sok z cytryny, rozpuszczoną margarynę lub masło, przyprawę, sól i drobno poszatkowany czosnek. zrobioną polewamy mięso i odstawiamy na 1 godzinę. Potem wkładamy do piekarnika i pieczemy około 40-50 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    niezła pieśń
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Dobra
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mięsko smakowite...
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo apetycznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    fajna:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    smakowicie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !