Sposób przygotowania

kapsutę kroimy na kawałki i gotujemy do miękkości następnie dobrze wygniatamy i drobno kroimy w tym czasie smażymy pokrojoną w kostke cebule i grzyby gdy się lekko podrumienią dodajemy kapustę i wszystko razem dusimy pod konie cdodajemy przyprawy. Na nalesniki nakładamy najpierw plasterki szynki i na to farsz zawijamy jak krokiety. Przekłdamy do brytfanki i zalewamy sosoem przygotowanym z kechupu i sos tabasco dodoajemy w zalezności od smaku czy chcemy ostry czy łagodny. Polewamy nim krokiety i na kazdy kłdziemy plaster sera. zapiekamy aż ser sie rozpuści

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    pycha
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Takie nalesniki na pewno by mi smakowały
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    fajne naleśniczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    uwielbiam wszystkie naleśniki- z każdym nadzieniem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !