Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czekoladowe biscotti

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka pszenna 2 szkl
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
kakao 2 łyżka
cukier 1 szkl
migdały 1 szkl
jajko 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowe biscotti

mąkę kakao i proszek do pieczenia i jajka razem zmieszać i zagnieść ciasto podzielić na 2 części z każdej części uformować wałek lekko spłaszczyć i ułożyć na blachę wstawić do piekarnika na ok 30 minut temp 160*c potem pokroić na plasterki ułożyć na blaszce i jeszcze raz do piekarnika włożyć na ok 20 minut aby biscotto było chrupiące

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 21.07.2012 09:17
super
anja3107 28.02.2012 09:53
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak