Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duszona wątróbka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wątróba (z kurczaka) 300 g
cebula 3 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: duszona wątróbka

Wątróbkę oczyszczamy płukamy,cebule obieramy kroimy w plastry.NA dno garnka wrzucamy cebule podlewamy 4 łyżkami wody nastepnie na cebulę kładziemy wątróbkę solimy pieprzymy i dusimy do miękkości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak