Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Jajka gotujemy na twardo. Ugotowane przelewamy zimną wodą i obieramy ze skorupek. Obrane jajka kroimy na pół.


Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię takie faszerowane jajka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    extra jaja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszne
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    gotowane stanowczo za długo i dlatego żółtka mają brzydką, siną obwódkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Proste, tradycyjne i - najważniejsze - SMACZNE
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    to prawda SMACZNE , nawet z " brzydką , siną obwódką "
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    obwódka obwódkla, takie jaja lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    często robię, smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !