Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta mięsno-pieczarkowa z porem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso z rosołu 20 dkg
pieczarki duszone 1 szkl
por z rosołu 1/2 szt
majeranek 1 łyżeczka
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta mięsno-pieczarkowa z porem

Mięso z rosołu obieramy, dodajemy duszone pieczarki i pora z rosołu ( białą część ), miksujemy. Doprawiamy majerankiem i pieprzem. Doskonała do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 21.08.2013 16:35
smaczna pasta
Izabela28 11.07.2012 21:30
zapowiada się smaczna pasta:)
Izabela/bella81 18.04.2012 19:35
ciekawa
barbara11561 29.02.2012 00:04
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak